Gratis DLL

Installera Om Och Återställ Windows 10

Följ instruktionerna på skärmen för att använda F10-systemåterställningsfunktionen. Efter genomförd felsökning ger vi förslag till åtgärder på din dator och/eller övrig IT-utrustning. Vi besöker kunder inom en fyramilsradie från centrala Stockholm. Vi ger oftast fasta priser för åtgärd som vi utför direkt vid besöket. Ibland använder vi oss av timdebitering. Använd ett datorprogram som “strimlar” informationen i datorn. Klicka på enhetsknappen uppe till vänster i iTunes-fönstret i appen iTunes på datorn.

  • Har du inte manualen kvar går det garanterat att hitta genom att via Google söka på datorns namn följt av manual.
  • För att få en så ren och fortsättningsvis problemfri dator som möjligt rekommenderar vi utan tvekan att Ta bort allt.
  • Och som vi redan har nämnt rensas alltså ingen information från till exempel SD-kort och andra flashminnen.

Du behöver därför inte göra detta separat innnan du går vidare med att återställa din dator till fabriksinställningarna. Systemåterställning är en funktion som kan användas för att återställa en openal32.dll saknas dator till sitt tidigare skick. Funktionen är inbyggd i alla de vanligaste operativsystemen och kan vara till hjälp om du skulle behöva ångra viktiga förändringar som har gjorts i systemet. Det är alltså en slags “ångra-funktion” som återställer inställningar och filer som de var vid ett visst tillfälle.

Senaste Artiklar:

Tänk även på att det är en relativt avancerad procedur att installera om operativsystemet helt från början. Så det får rekommenderas lite på egen risk. Det finns fler än en skärm kopplad till datorn. Testa i sådant fall att koppla ur samtliga skärmar utom en och starta sedan upp datorn. Det kan även vara värt att testa att koppla in din skärm direkt på moderkortets skärmkontakt istället för grafikkortets (om du har en stationär dator med extern skärm). © 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål.

Detta är förutsatt att du skapat ett Microsoft-konto innan. För att återställa en dator till fabriksinställningarna handlar faktiskt inte bara om hanteringen av den data som datorerna ifråga hyser.

uppdaterar windows drivrutiner

Det gör du enkelt i inställningarna i Windows 10. Du kan även klicka ”Nej” och göra färdigt allt du behöver innan du manuellt loggar ut via Startmenyn.

Metod 2: Radera Ms Edges Registernycklar För Att Ta Bort Användarinställningar

Det här är kanske det bästa sättet att förlänga din dators liv! För att snabba upp din dator kan du uppgradera RAM-minnet samt datorns lagring till en ny, modern SSD-variant.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *